søndag 17. november 2013

Fra Suldal til Roma.....



På Nrk i dag besøker Oddgeir Bruaset med programmet, Der ingen skulle tru at nokon kunne bu,  fjellgården til Tormod Skeie og Bente Thurmann-Nielsen. Fra gården Rød i Suldal i Ryfylkefjordene i Rogaland driver Thurmann-Nielsen reiseselskapet Tiramisu - reiser med smak



Bente Thurmann-Nielsen og Oddgeir Bruaset i Roma (foto: via)


Tiramisu lager tematurer til hovedsakelig Italia, til Sør-Italia og blandt annet Napoli og Sicilia, men også til Toacana og til Roma. Oddgeir Bruaset ble med på Tiramisus litterære vandring i Roma - med Edvard Hoem til diktaranes Roma - en tur der Edvard Hoem leser og viser hvordan Roma inspirerte Bjørnson og de mange andre skandinaviske dikterne som dro hit på midten og slutten av 1800-tallet.



Edvard Hoem i Roma (Foto: Astrid Bismo)



Programmet om Tiramisu og gården til Bente Thurmann-Nielsen og Tormod Skeie vises i dag kl 20.55 på Nrk (del - 4). Bruaset vil vise oss at det virkelig er mulig å organisere spennende Italia-turer fra et lite sted i Norge - takket være moderne teknologi. Og hvis du vil være med på en litterær vandring med Tiramisu og Edvard Hoem, går neste tur til Roma fra 23 - 28 oktober i 2014, se her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar